Færøerne 2014

25/08-2014 – 31/08-2014
Færøerne
Se billeder
Fra den dejlige tur på Færøerne hvor jeg besøgte Johan og hans familie. Jeg boede i Johans forældres hus da de holdt ferie i Færøernes hovedstad, Torshavn. En stor gestus af dem.
Johan var så flink at køre mig rundt på øen i hans bil, vi fik set en masse mens vi kørte rundt, vi var også på en bådtur, hvor vi i en grotte hørte klassisk musik, en helt fantastisk oplevelse. Vi var også til den årlige Olaifest i Torshavn, hvilket også var ganske sjovt og hyggeligt. Men naturen var helt klart den største oplevelse at se. Naturen er barsk men fascinerende. Johan og hans familie var glimrende værter og jeg håber ikke det er sidste gang jeg oplever disse smukke øer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *